Let's get things started

Missie

De StartKnop is een Reparatie, Installatiebedrijf én wij verzorgen coaching. Wij repareren en installeren uw PC's, helpen u bij het maken van keuzes met betrekking tot aanschaf of inrichting en kunnen uw beheer uit handen nemen. Wij leveren software en kunnen u begeleiden bij het inrichten van uw bestandsstructuur. Wij hebben een persoonlijke aanpak. Wij gaan uit van uw wensen en passen daar onze service op aan. Wij kennen geen leken. Alleen Starters.

Jop Knoppers

"Van kinds af aan is ben ik al bezig me te ontwikkelen als ICT`er. Niet alleen op het gebied van bedrijfsgerichte oplossingen zoals websites en programma´s, maar in alle facetten die binnen de ICT vallen: van hardware en software tot beveiliging en documentbeheer. Ik ontwikkel programma's, maar ik adviseer daarnaast ook organisaties op het gebied van websites en ik hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Ik vind het prettig te luisteren naar de wensen die mensen hebben en zie daar de meerwaarde ook van: Elk mens is uniek en elke vraag is persoonlijk. Er zijn nooit dezelfde omstandigheden. Daarom is mijn advies gericht op de motivatie van de mensen en nooit op de vraag alleen. Het ´waarom´ is op zijn  minst net zo belangrijk als het ´wat´.

Jop Knoppers, Oprichter en Eigenaar van TopJop Producties, I-Teched en De StartKnop timmert al jaren aan de weg. Met een onvoorstelbaar enthousiasme en een groot autodidactisch vermogen, is Jop op jonge leeftijd al eigenaar van 3 bedrijven. 

Jop heeft zich inmiddels ontwikkeld tot  allround IT specialist. Met ervaringen op diverse website-ontiwkkelingen en diverse ontwikkelopdrachten, waaronder een eigen, unieke webshop en een afspraken-registratiesysteem kent het webapplicatie-ontwerp voor Jop geen geheimen meer. 

Jop heeft een zeer technische achtergrond. Reparaties aan GSM's, PC's en laptops hebben voor hem geen geheimen. Met een intuïtieve kijk op problematiek en grote software- en systeemkennis wil Jop elke uitdaging aan gaan en brengt dit ook altijd tot een succes. 

 

Jefta Knoppers

"17 jaar ICT en consultancy ervaring op diverse functies brengen me het vertrouwen en de vastberadenheid om het werk in dienst te stellen van onze klant. Ik ben gewend te luisteren naar de wensen en ideeën van onze klanten en deze te vertalen naar een persoonlijke oplossing. Deze uitgangspunten laten zich vaak naadloos vertalen in een behoefte. En het is de behoefte waar ik mij op richt bij het zoeken naar een oplossing of advies en het advies is slechts een onderdeel van een groter proces. Achter processen schuilen altijd mensen en die mensen staan bij mij voorop. Mijn psychologische studie helpt me de mens en het proces van elkaar te scheiden en deze tegelijkertijd naadloos samen te laten werken"

Jefta Knoppers, business consultant en aankomend toegepast psycholoog, vader van Jop en met een rijk ICT verleden stelt uw persoonlijke behoefte voorop en kan deze voor u omzetten naar een passend technisch advies en helpt u bovendien met begeleiding zodat u uw eigen wensen met betrekking tot uw ontwikkeling op automatiseringsgebied waar kan maken. Specialist in motivatie, , troubleshooting en document-en contentmanagement. ITIL en Prince2 certificeringen, kennis van TMAP, sharepoint, LEAN, etc, maar bovenal geìnteresseerd in de mens achter de computer. 

Jefta is ook bereikbaar op 06-38116512 of via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

"Leren om mens te worden is een proces dat nooit ophoudt" - Tariq Ramadan